Visar 1–12 av 43 resultat

Ekologiska yogabyxor, shorts, leggings & capris

Våra unika yoga byxor, shorts, leggings & capris är tillverkade av den bästa indiska ekologiska bomullen. Används med fördel till yoga, sport, fritid eller varje inte som mysplagg i hemmet.

Våra ekologiska bomullsbyxor för kvinnor är avsedda för yoga och sport men fungerar också utmärkt till vardags. B-LIGHT´s ekologiska produkter är tillverkade av ekologisk bomull som odlats i distriktet Maharashtra, Indien. Designade i Sverige och tillverkade i Indien under kontrollerade processer. Vår ekologiska byxor är tillverkade av högsta bomullskvalité, är allergivänliga samt etiskt producerade. Samtliga produkter använder tyg som är ekologiskt och certifierat av GOTS.

B-LIGHT tillverkar och säljer unika yogakläder och etiska sportkläder för kunder över hela världen som älskar att leva naturligt och i samklang med vår planet.

B-LIGHT ekologiska bomullskläder för yoga, sport & fritid GOTS-Organic-Cotton-BLIGHT

I vår ekologiska butik hittar du högkvalitativa bomullskläder för yoga, sport & fritid. Häng med oss på resan för att göra planeten mer hållbar genom att handla ekologiskt. Oavsett om du letar efter ekologiska t-shirts för män, ekologiska linnen för kvinnor, ekologiska trosor för kvinnor eller andra ekologiska bomullskläder så finns dom här. Det finns både färgglada och naturligt färgade kläder.Vi har även REA för män och REA för kvinnor, självklart är allt ekologiskt. Fri frakt över 500 kr.

Samtliga våra kläder är ekologiskt certifierade

Via GOTS certifieringen så säkerställs att samtliga miljömässiga och sociala krav uppfylls – från frö till färdig produkt. Vi besöker också ständigt vår indiska fabrik där vi kontrollerar kvalité och arbetsförhållanden. Vi är mycket nöjda!