Visar alla 92 resultat

Ekologiska damkläder

B-LIGHT är stolt över att leverera bästa tänkbara kvalité på våra ekologiska yogakläder för yoga och sport.Våra modeller finns både i färgglada färger och i naturliga färger.Certifierade sportkläder för yoga, sport & fritid. Alla våra ekologiska sportkläder är certifierade av GOTS.  Den höga kvalitén på tyget gör att du får en skön känsla när du yogar eller sportar. B-LIGHT tillverkar och säljer unika ekologiska yogakläder för kvinnor samt etiska sportkläder till våra kunder över hela världen.
Våra kunder är miljömedvetna och värnar om en hållbar planet.


Hos oss finner du endast ekologiska damkläder

För B-LIGHT är det viktigt att våra kläder är fri från gifter och farliga kemikalier. Sök gärna på EKO kläder dam eller ekologiska kläder dam så hittar du snabbt många som hävdar att de säljer ekologiska damkläder. Var noga med att se vilken typ av certifiering som finns. Kolla gärna efter GOTS. Global Organic Textile Standard. Det är en standard som täcker inte det mesta.

EKO Kläder Dam eller Ekologiska kläder Dam för alla

Kärt barn har många namn men gemensamt för dessa är att de vill urskilja sig från den konventionella klädproduktionen. Vad är skönare än att ta på sig kläder som man vet är producerade på ett schysst och hållbart sätt. Vi sätter en är i att producera bra eko kläder av hög kvalité. Testa oss. Varmt välkommen!

b-light ekologiska klader för dam