YEDTalks, Yoga Every Day Podcast med Lindsey & Emma

Gratis yoga podcasts med Lindsey & Emma, yogalärare från Skottland

Yogaläraren Lindsey Porter (yoganuu.com) och Emma Frame (www.yog-ee.com) har börjat sända YEDTalks, Yoga Every Day via Podcasts sen början av 2017.

Lindsey har en bakgrund som projektledare inom diverse bankorganisationer i olika länder. Tillsammans med Emma Frame, som har en bakgrund inom media och marknadsföring, har dom kombinerat sina erfarenheter för att sprida budskapet om yogans fördelar för kropp och själ.

B-LIGHT – Ekologiska kläder sponsrar YEDTalks

B-LIGHT är glada för att samarbeta och stödja YEDTalks podcasts. Inspirerande historier och insikter från yogis över hela världen som erbjuder Yoga Every Day. Dessa fantastiska podcasts, vilka är gratis och kan hittas på Soundcloud, Itunes, PlayerFM och Overcast, startades av Lindsey Porter, www.yoganuu.com samt kompisen och tillika yogaläraren Emma Frame of www.yog-ee.com båda baserade i Skottland.

När jag frågade Lindsey om vad som inspirerade henne till detta svarade hon -Som yogalärare så är min passion att göra yoga tillgängligt för alla samt väcka nyfikenhet om vad yoga är och vad den kan göra. När jag mötte Emma så kände hon samma sak och på den vägen startade vi YEDTalks.

YEDTalks sprider sig runt i världen

Fast YEDTalks startade i januari 2017 så har dom redan lyssnare i över 40 länder och det finns cirka 50 podcasts tillgängligt att lyssna på. Du hittar samtliga podcasts här:  www.yoganuu.com/yed-talks.

Jag frågade också Lindsey om det är någon speciell podcast som sticker ut, som var mer unik och speciell. – Att intervjua speciall gäster som Bhakti yogi’s och internationellt kända mantrasångare som Deva Premal and Miten  var magiskt.

Klicka för att lyssan på YEDTalks med B-LIGHT


Lindsey Porters hemsida

“Yoga~Nu~U is about embracing & accepting who you are – on and off the mat and in the community.”

b-light-organic-active-wear-lindsey-porter-yoganuu-beach-01


 

  Emma Frames hemsida

“Yoga is my passion and my wish is to help others experience yoga. I created Yog-ee.com directory to help people who have never tried yoga connect with their perfect yoga class.”

b-light-organic-active-wear-emma-frame-beach-01


YEDTalks och B-LIGHT´s prisvinnande ekologiska hoodie

Sommaren/våren 2017 arrangerades en tävling i samarbete mellan YEDTalk med B-LIGHT som sponsor. Priset var en ekologisk hoodie. Den glada vinnaren var Sheena Mackenzie från Linlithgow utanför Edinburgh Skottland.

b-light-prize-draw-winner-Sheena-Mackenzie

En glad Sheena Mackenzie, vinnaren av YEDTalks och B-LIGHT´s tävling. På bilden bär hon priset Thanda, Korallröd.

Lämna ett svar