Yoga retreat i Stockholms skärgård

En solig dag på Muskö

Varje försommar har yogaläraren Leni Philip (yin yoga och vinyasa flow) en yoga retreat i Stockholms skärgård. I år var platsen i Isabelles underbara sommarhus på Muskö. Vi hade en väldig tur med vädret. Solen sken med sin fulla styrka medans vi hade yoga på verandan. Jag kan inte föreställa mig att ha en bättre plats att yoga på. Vilken utsikt! Dagen började klockan 9:00 med frukost som Isabelle mycket vänligt förberett för oss. Sedan var det dags för morgonklassen. En 1,5 timmes yin yogaklass med Leni. Hon ledde oss med sin mjuka röst och avslappningen och kroppsmedvetenheten kommer gradvis fram. Härligt!

Mjuka ekologiska yogakläder med bra passform

Dagens värd hade vänligheten att låta B-LIGHT visa några ekologiska yoga leggings, ekologiska yogatoppar samt övriga ekologiska yogakläder ur sortimentet. Det visade sig vara mycket framgångsrikt och Suzan och Jonas (jag) från B-LIGHT blev ganska upptagna ett tag. Några av yoga-utövarna hade också tid att testa kläderna under dagen. Några kommentarer var “Mycket bra passform”, “De håller sig på plats”, “Mycket bekväma” och “Vilket vackert och mjukt tyg”. Det var en perfekt dag för produkttestning och mycket glädjande att höra att de ekologiska kläderna var uppskattade. Yoga och ekologiskt tänkande hör absolut ihop.

 

b-light-organic-clothing-leni-philip-yogaretreat-stockholm-archipelago-6

Muskö, Stockholm skärgård, lunch och promenad

Efter den energigivande yin yogaklassen hade Isabelle och Leni förberett en suverän lunch som togs emot med tacksamhet av många kurrande magar. Nudlar med kyckling och vårlök, gott !! Vi tog en efter-lunch promenad i naturen och klättrade uppför en ganska brant kulle. Jag med mina Birkenstock och Isabelle med en hund i koppel. 🙂 Utsikten var fantastisk som du kan se på bilden ovan. Muskö är en underbar ö i Södra delen av Stockholms skärgård. Väl värd att besöka. Muskö har så mycket mer att erbjuda än en underjordisk sjöanläggning. Med sina 271 fast bosatta människor behöver du inte oroa dig för att du möta folk hela tiden. En perfekt plats om du söker avskildhet samt lugn och ro.

 

Vinyasa flow yoga med Leni Philip – Eftermiddagspasset

Medan deltagarna blev mer och mer avkopplade ju längre dagen gick så var det dags för den sista klassen för dagen. En mycket energigivande vinyasa flow klass ledd av Leni igen. Hon har ett mycket milt och härligt sätt att undervisa. Hon blandar in citat och läsning ur böcker från Eckhart Tolle. Mycket uppskattat. Det känns också bra när läraren börjar klassen med orden “Du behöver inte göra något av vad jag säger”. Att kämpa och fajtas är långt borta under sessionen men svetten gör sig ändå påmind. Bra jobb Leni. Tack för att vi fick njuta av denna underbara dag tillsammans med så många trevlig människor. Ett stort tack till Isabelle för en fantastisk gästfrihet.

“Let Fear turn into Wisdom and Doubt into Trust”.  Eckhart Tolle

Tillbaka till shoppen>>

En tanke om “Yoga retreat i Stockholms skärgård

Lämna ett svar