Ekologiska yogakläder – Vive la France!

 

Franskt yoga center använder B-LIGHT´s ekologiska yogakläder

I sydvästra Frankrike ligger en liten by som heter Coudures. Byn har 500 invånare varav 10 % är av brittiskt eller europeiskt ursprung.

Coudures är inte bara känt för sin fina natur, sin 1200-tals Angliska kyrka utan också för Rainbow Light Yoga. Ett underbart retreat center samt anläggning för utbildning av yogalärare.

 

“Rainbow Light Yoga har sina rötter i gamla indiska och tibetanska tankegångar. Det bästa sättet att beskriva Rainbow Light Yogas stil är ” hatha-vinyasa flow “och” andligt orienterad. En färdig lärare vet när det är dags att undervisa, vad man ska undervisa  och även hur mycket. Denna kvalitet kallas “ma ke den.” = läromästare Varje klass är anpassad till förmågan hos studenterna “.

 

Anläggningen drivs av Glen och Sunshine Ross. Glen har över 20 års erfarenhet inom hotell, spa och välmåendeindustrin. Sunshine är utbildad yogalärare och har också en examen i psykologi.

 

 

Sunshine Ross i B-LIGHT´s  ekologiska shorts Tina turkos.

Ekologiskt och yoga = SANT

Fördelarna med att använda ekologiska kläder när man praktiserar yoga kanske inte verkar vara överväldigande men kom ihåg att ditt val av kläder har en påverkan på vår miljö i sin helhet. Yoga står för förening vilket inkluderar kroppen, sinnet och vår miljö. Att lämna så små miljömässiga avtryck som möjligt är eftersträvansvärt. Din hud absorberar aktivt vad den är i kontakt med, till exempel dina kläder.

This entry was posted in Blogg and tagged .

Lämna ett svar