Ny ekologisk yoga & sportkollektion för kvinnor

b-light-organic-sportswear-anna-gordh-humlesjo-2-New-womens-organic-yoga-sport collection 800x450

Ekologisk yoga & sportkollektion

B-LIGHT vill stolt tillkännage att vår första ekologiska kollektion av yoga och sportkläder för kvinnor har sett dagens ljust. Efter mycket testande av trådar, tyg, sömmar och design så kan vi äntligen leverera ekologiska sport och yogakläder för damer, allt i bästa kvalité. Nya kollektionen består av:

 1. Ekologiska leggings
 2. Ekologisk sport-bh
 3. Ekologiska t-shirts
 4. Ekologiska shorts
 5. Ekologiska linnen
 6. Ekologiska hoodies
 7. Ekologiska västar
 8. Ekologiska träningsoverallsbyxor
 9. Ekologiska trosor
 10. Ekologiska jackor

Samtliga produkter är såklart certifierade av Global Organic Textile Standard, är väl designade, har bästa kvalité och bästa tänkbara sömmar. Vår förhoppning är att du blir lika glad som vi när du bär våra plagg som är ekologiskt tillverkade på ett hållbart sätt.

Färgglada ekologiska yogakläder för kvinnor

Vi har ett stort antal färger att välja mellan. Från naturlig bomullsfärg, det vill säga inte färgade alls, till färgsprakande färger som gul, röd, radiant, virtuell rosa och lila. Valet är ditt. Om du känner dig modig kan du prova våra livliga färger annars finns dom naturnära, natur, oliv, marockoblå mm. Färgerna som finns är följande:

 1. Röd
 2. Gul
 3. Sand
 4. Lila
 5. Kolgrå
 6. Radiant yellow
 7. Virtuell rosa
 8. Mint
 9. Turkos
 10. Tomatröd
 11. Korallröd
 12. Safirblå
 13. Marockoblå
 14. Natur

b-light-organic-sportswear-new-organic-womens-collection-1.3

Vi har försökt sätta färgerna så det alltid finns matchande toppar och byxor. Alla färger i färgningsprocessen är ekologiskt certifierade. Likaså är färgerna för de handtryckta storleks/tvättrådsinformation ekologiska. Kontakta oss gärna om det är några färger som du gärna skulle vilja se i vårt sortiment.

Högsta kvalité på ekologiska kläder

Idag tillverkas mestadels kläder billigt och med syntetiska tyger. Vi köper kläder som aldrig förr samtidigt som vi slänger i rasande fart. Detta har förstås sitt pris, priset är vår miljö. B-LIGHT vill bygga ett varumärke där kunderna känner sig trygga med att kläderna är av högsta ekologiska kvalité och som du kan bära länge och där hela produktionskedjan är anpassad för miljön. Detta är grunden för vårt företag. Inga undantag!

Varför är kvalité viktigt?

För oss är bästa kvalité på våra ekologiska kläder av högsta prioritet. Frågan behöver egentligen inget svar när du provat en ekologisk produkt av högsta kvalité. De flesta kläderna idag på marknaden är syntetiska och inte av så hög kvalité. Om du praktiser yoga eller svettas på gymmet så andas din kropp även via huden. Varför skulle man vilja ha syntetiska produkter med kemikalier närmast sin kropp? Ta hand om dig och värna om din hälsa.

Billiga eller dyra ekologiska yogakläder?

Om din ekonomi inte är den bästa och du vill ha ekologiska kläder så är det inga problem. Vi skulle vilja placera oss i facket “ganska-bra-priser-web-shop”. Din ekonomi behöver inte tänjas nämnvärt. Vi håller priserna nere på grund av att vi gör det mesta själva. Design, webbutik, marknadsföring och så vidare. Sedan har vi också en väldigt bra partner i Indien som gör det mesta möjligt. Något att vara stolt över enligt många. Vi är stolta över vår nya ekologisk yoga & sportkollektion för kvinnor. Varmt välkommen![:]

Lämna ett svar