Yoga World skriver om B-LIGHT’s ekologiska kläder

B-LIGHT uppmärksammas av Yoga world

I nummer 5, 2016 av Yoga World uppmärksammas B-LIGHT’s ekologiska kläder. B-LIGHT finns även med med samma artikel i deras blog: B-LIGHT uppmärksammas av Yoga World

B-LIGHT som företag har funnits i snart tre år men började inte sälja kläder förrän i juni 2016. Det har tagit lång tid att hitta rätt leverantör, rätt tyg, rätt modeller. För att inte tala om att hitta rätt vad gäller design och funktion på B-LIGHT’s web shop.

B-LIGHT prioriterar kvalité på sina ekologiska yogakläder

Då kvalité alltid sätts i första rummet har dessa tre år kännetecknats av både motgångar och framgångar. Vi är idag mycket stolta över de modeller, färger och tyger som på ett naturligt sätt har skapats genom ny kunskap och erfarenhet.

Yoga och ekologiska kläder hör ihop

Yoga betyder ju “att förena”. För B-LIGHT betyder detta att förena snygga, praktiska kläder med en hållbar produktion. Kortsiktiga lösningar som inte är hållbara är uteslutet. Alla kläder från B-LIGHT är ekologiska. Från frö till färdig produkt. Det är en självklarhet att praktisera yoga i ekologiska kläder. Enligt oss hör inte syntetiska kläder hemma i en yogasal. Yoga + ekologiskt = SANT!

Lämna ett svar